دکتر درویش پور – متخصص ارتودنسی

به خاطر روماتیسم پردنیزولون 5 استفاده کردم الان قرصم نصف شده و فک بالایم جلو اومده و لبهام روی هم بسته نمیشه شنیدم که جراحی فک باید انجام بشه می خواستم بدونم با ارتودنسی 50 درصد هم درست میشه یا حتمآ جراحی فک باید انجام بشه؟

11 تیر 1398

سوال :
سلام من سه سال به خاطر روماتیسم پردنیزولون 5 استفاده کردم الان قرصم نصف شده و فک بالایم جلو اومده و لبهام روی هم بسته نمیشه شنیدم که جراحی فک باید انجام بشه می خواستم بدونم با ارتودنسی 50 درصد هم درست میشه یا حتمآ جراحی فک باید انجام بشه؟

پاسخ:
پرسش :
سلام من سه سال به خاطر روماتیسم پردنیزولون 5 استفاده کردم الان قرصم نصف شده و فک بالایم جلو اومده و لبهام روی هم بسته نمیشه شنیدم که جراحی فک باید انجام بشه می خواستم بدونم با ارتودنسی 50 درصد هم درست میشه یا حتمآ جراحی فک باید انجام بشه؟
پاسخ :
با سلام و احترام
نگران نباشید.لطفا همراه با عکس های رادیولئژی خود به یک متخصص ارتودنسی حضورا مراجعه نمایید.
با سپاس__دکتر هادی درویش پور(متخصص ارتودنسی)

سوالات مرتبط

از دکتر بپرسید

Question

لطفا هنگام ارسال سوال جدید به این نکات توجه فرمایید

  • برای دریافت مشاوره دقیق تر بهتر است حضوری مراجعه کنید. شما می توانید با دریافت نوبت آنلاین سوالات خود را مستقیما از دکتر درویش پور بپرسید. و همچنین از ۵% تخفیف ثبت نام آنلاین برای ارتودنسی نیز استفاده نمایید
  • لطفا از صحت اطلاعات تماس خود اطمینان حاصل کنید در غیر این صورت امکان ارسال پاسخ وجود نخواهد داشت.
  • لطفا دقت فرمایید که آدرس ایمیل www ندارد.
  • لطفا تنها سوالات مرتبط با ارتودنسی را مطرح نمایید.
Maximum upload size: 159.38MB