دکتر درویش پور – متخصص ارتودنسی

دخترم یک ماهه پلاک متحرک گذاشته است.با وجود پلاک هنوز دستش را می خورد.آیا آقای دکتر دست خوردن دخترم درمان رو به تاخیر می اندازد؟

۱۵ آذر ۱۳۹۷

سوال :
سلام .دخترم یک ماهه پلاک متحرک گذاشته است.با وجود پلاک هنوز دستش را می خورد.آیا آقای دکتر دست خوردن دخترم درمان رو به تاخیر می اندازد؟

پاسخ:
با سلام و احترام
بله خوردن انگشت شست تا حدودی درمان ارتودنسی متحرک را به تعویق می اندازد و باید این موضوع را با متخصص ارتودنسی فرزندتان در میان گذاشته یا به ایشان مراجعه کنید.
با سپاس__دکتر هادی درویش پور(متخصص ارتودنسی)

سوالات مرتبط

از دکتر بپرسید

Question

لطفا هنگام ارسال سوال جدید به این نکات توجه فرمایید

  • برای دریافت مشاوره دقیق تر بهتر است حضوری مراجعه کنید. شما می توانید با دریافت نوبت آنلاین سوالات خود را مستقیما از دکتر درویش پور بپرسید. و همچنین از ۵% تخفیف ثبت نام آنلاین برای ارتودنسی نیز استفاده نمایید
  • لطفا از صحت اطلاعات تماس خود اطمینان حاصل کنید در غیر این صورت امکان ارسال پاسخ وجود نخواهد داشت.
  • لطفا دقت فرمایید که آدرس ایمیل www ندارد.
  • لطفا تنها سوالات مرتبط با ارتودنسی را مطرح نمایید.
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 205.52MB