دکتر درویش پور – متخصص ارتودنسی

من حدود ۴۰ سالمه و دارای اپن بایت اسکلتی هستم و ظاهرا درمانم فقط اتوسرجری می باشد ولی تمایلی به جراحی ندارم ۰میخوام بدونم میتونم با لمینت یا کامپوزیت و افزایش طول دندان مشکلم را حل کنم؟فقط میخوام مشکل تکلمم بهتر بشه و اصلاااااا نمیخوام جراحی کنم.

29 مهر 1398

سوال :
با سلام من حدود ۴۰ سالمه و دارای اپن بایت اسکلتی هستم و ظاهرا درمانم فقط اتوسرجری می باشد ولی تمایلی به جراحی ندارم ۰میخوام بدونم میتونم با لمینت یا
کامپوزیت و افزایش طول دندان مشکلم را حل کنم؟فقط میخوام مشکل تکلمم بهتر بشه و اصلاااااا نمیخوام جراحی کنم.ممنون

پاسخ:
با سلام و احترام
خیر متاسفانه مشکلات مربوط به اسکلتال با درمان های زیبایی مانند ونیر کامپوزیت و افزایش طول دندان ها قابل حل نمی باشد زیرا علاوه بر عوامل مختلف سبب غیر طبیعی بودن اندازه طول دندان ها می شود و راه درمان آن ارتودنسی به همراه جراحی فک می باشد.
با سپاس__دکتر هادی درویش پور(متخصص ارتودنسی)

سوالات مرتبط

از دکتر بپرسید

Question

لطفا هنگام ارسال سوال جدید به این نکات توجه فرمایید

  • برای دریافت مشاوره دقیق تر بهتر است حضوری مراجعه کنید. شما می توانید با دریافت نوبت آنلاین سوالات خود را مستقیما از دکتر درویش پور بپرسید. و همچنین از ۵% تخفیف ثبت نام آنلاین برای ارتودنسی نیز استفاده نمایید
  • لطفا از صحت اطلاعات تماس خود اطمینان حاصل کنید در غیر این صورت امکان ارسال پاسخ وجود نخواهد داشت.
  • لطفا دقت فرمایید که آدرس ایمیل www ندارد.
  • لطفا تنها سوالات مرتبط با ارتودنسی را مطرح نمایید.
Maximum upload size: 159.38MB