مشاهده هزاران عکس قبل و بعد از ارتودنسی و نظرات مراجعین در اینستاگرام ما ...
سلام با احترام . اگر تنها دندان های شما نامنظم و به هم ریخته است , درمان ارتودنسی ثابت پیشنهاد می شود , ولی اگر مشکلات فکی وجود دارد , مثلا فک شما عقب یا جلو باشد باید ابتدا با ارتودنسی متحرک مشکل فکی اصلاح شود  , بعدا درمان ارتودنسی ثابت برای دو فک و برای مرتب سازی دندان ها پیشنهاد می شود .
ناشناس :
سلام وقتتون بخير ،من قصد انجام ارتودنسي رو دارم و مشكل دندون هاي بهم ريخته دارم و چون ساكسيفون ميزنم ميخواستم ببينم حين درمان ارتودنسي نبايد ساز زد؟
دکتر هادی درویش پور :
با سلام و احترام
باعث افتخار ماست که هنرمندانی همچون شما را داریم.بله در طی درمان ارتودنسی زدن ساز موردی ندارد و جای نگرانی نیست.
با سلام و احترام ما چنین چیزی را به شما توصیه نمی کنیم زیرا با فرض اینکه شما درمان را در ایران آغاز کنید و بعد از مدت اقدام به مهاجرت کنید ممکن است مشکلاتی برای شما پیش بیاید. برای مثال ممکن است در کشور مقصد شما، حاظر نباشند درمان شما را ادامه دهند یا طرح درمان حال حاظر شما را قبول نداشته باشند. در این صورت ممکن است درمان شما از صفر شروع شود. توصیه ما این است که به هر کشوری که قصد مهاجرت دارید در همان کشور و با استانداردهای همانجا اقدام به درمان کنید.
با سلام و احترام افراد میتواند در هر فصلی بدون نگرانی اقدام به شروع درمان ارتودنسی کنند. اما برخی از والدین دوست دارند به دلیل تعطیل بودن مدارس و آزاد بودن تایم فرزندانشان، در فصل تابستان اقدام به شروع درمان کنند. گاهی اوقات نیز والدین تمایل دارند قبل از شروع سال جدید درمان ارتودنسی را شروع کنند.
با سلام و احترام
در صورت سلامت کامل لثه ها فاصله بین دندان های جلویی علت های مختلفی از جمله بزرگی زبان_ژنتیک_ناهنجاری فکی_عادات دهانی و … دارد و بسته به علت آن راه حل درمانی مختلفی از جمله درمان ونیر کامپوزیت(در صورتی که اندازه دندان ها درشت نباشند و فاصله ایجاد شده بین دندان ها به صورت مساوی باشد)و در غیر این صورت درمان ارتودنسی می باشد.
با سپاس__دکتر هادی درویش پور(متخصص ارتودنسی)
با سلام و احترام
بله جای نگرانی نیست و با رعایت دقیق بهداشت دهان و دندان شما نیز می توانید اقدام به ارتودنسی نمایید.
با سپاس__دکتر هادی درویش پور(متخصص ارتودنسی)
با سلام و احترام
خیر نگران نباشید خوردن مکمل های ورزشی در درمان ارتودنسی تاثیری ندارد.
با سپاس__دکتر هادی درویش پور(متخصص ارتودنسی)